ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, August 19, 2011

Tempahan raya

yeah.,sy ade masa nak update skit..ade gmbr tempahan yg baru..skit2 je smpat tgkp gmbr..byk yg xsemapt nak tangkap  T_T
Harini sy sakit prot sgt2..smpai lembik da bdn..ah ape mkn waktu buka ke waktu sahur sy pun tak ingat..nk kate mkn lauk abh msk, tp org lain xsakit pun, abah ngan sy je yg cakit pewot.. ;(

tp mlm ni dah sihat blik ;p jd nak update gmbr skit..tengok yee ;)

ni untuk family Zaharah from Melaka..

type : Awning scallop size M
colour : peach
3 pcs


type : awning biasa M 
satu lg tu awning size s, 2 tone code 1611 -1




syria scallop pink size m


syria scallop 2 tone 1611-1
size m

syria scallop peach size m


awning scallop 2 tone 1611-5

ok dah habis dah from Zaharah..9 pieces semuanya... ;D

yg bwh ni from kak Asmawati..antara custmer terawal sy..thanks kak.



ni from kawan2 kak pah my neighbour..sgt byk tmpahan kwn2 dia..;) harap2 sesuai semua.nnt ada lg tempahan kak pah yg belum siap..ni antara yg dah bg kat tuan masing2..

ni semua awning scallop size m
pink , krim, mustard, and very dark grey

awning biasa Addnur
yg hijau tu guna satin exclusive ( lebih mahal lagi dari Thai Silk) , sy suka fabrik ni sbb cantik and tak mudah rosak walaupun mahal. ;)

klau sesape nak awning ni, sy ada jual kat album sale lebih kurg beberapa post sebelum ni..
yg warna hijau pink , yg sy tulis awning mahal tu ;)

klau yg utk oren tu,sy guna shantung , shantung ni sensitif panas..kena jaga2 skit la..

tudung kecik yg cute2
besar lebih kurg mcm anak tudung..



ni from wan Nurul Ashikin..suka sgt awk ngan tudung2 ni ..thanks awk ;) tapi sy tak ingat dah mane testimoni die..kat email tp dah pening nak cr mane satu..email pun dah pnuh..

semua syria scallop labuh.
dari kiri atas :pink sweet, dark choc
bahagian bwh dari kiri : biru nila, pink lembutt
yg bwah sebelah kanan tu yg sy jual kat ready stock.;p





ni from Noor Zaithul Ithri

syria scallop kain kedut gold - cantik gler ( jgn gle ye);p


Testimoni dari die ;)

dear..tdung tuh da smpi..ske sssssssgtt! fabrik cntik, jhitan sgt kmas, sdap je pkai...xrugi bli kt ADDNUR SHOP nih..nnt nk tmpah lg la..hihi..
 hihi..mmg lawa..teletak je ble pkai..kain die shining2 gitu..cantikkk! mai! mai! mai! mai bli tdung dkt ADDNUR..haha..tukg promot nehh.



No comments: