ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, August 10, 2011

Tutorial Scallop

Assalamualaikum, atas permintaan pelanggan2 sy telah buat tutorial mcmane nak pakai syria scallop labuh ni,,ataupun segala jenis scallop, tapi video nya salah rotation sbb sy record pki hp je..yg ada laptop tu boley rotate kan laptop anda,klau pkai computer, kena rotate kan kepala anda ..;D

tapi sy pakai pun xbrape lawa,mesti ramai lg yg pakai lg lawa..sy pun xreti pakai bila xtengok cermin..tu main pusing2 je..tapi bolehla skit2 sy nak tunjuk mcmne dpt alunan tu ;p 3 minute and u ready to go out with gorgeous look.;p




mula2 twist, betulkan bahagian depan sambil tarik kat bahu, betulkan bahagian belakang bagi sama panjang dgn depan,,depan lawa alun belakang pun lawa ;) ;)

then lepas tu betulkan bahagian depan kembali...
klau nak pakai pin punboleh, supaya tak lari kat bahu tu ..selamat mencuba ;)

No comments: