ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Friday, June 1, 2012

Syria Scallop Labuh for sale

assalamualaikum,hye peeps..ni sy sempat update beberapa tudung yg masih ade dlm collection..sbb ade customer tanya,senang sy masuk dlm blog je.. ;p


GAMBAR BAWAH
ade warna ungu PURPLE SWEET (gmbr bawah)

available size XL(1 helai) and M (yea M pun ade 2 helai sahaja)

PRICE

SIZE XL : RM50 (include postage)
SIZE M : RM35 include postage

contoh gambar setelah dipakai




GAMBAR ATAS


untuk warna purple medium dark yg ade jalur atas tu,ade saiz XL (2HELAI sahaja)..siapa cepat dy dapat..huhu

PRICE

SIZE XL : RM55 include postage


P/S :: TUDUNG OUTER SAHAJA KALI INI HARGA TIDAK TERMASUK INNER.. ;p SAIZ M PURPLE SWEET SGT CANTIK..tetap tutup dada.. ;p SEMUANYA HANDMADE KAMI,RASANYA EXCLUSIVE KAN? ^.^

sesiapa berminat, boleh sms segera 0137905304.reserve hanya pd mereka yg dah bayar shj..minta maaf tak sempat nak upload gmbr tudung lately..blog kesepian sahaja. ;(



ade contoh untuk purple sweet adalah begini setelah digayakan ;p







No comments: