ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, December 22, 2012

SABUN GLUTA TERMURAH


\Sabun Gluta Kojic

RM17 /pcs..murah sgt berbanding pasarann ;)

GLUTATHIONE
Membantu/menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.

KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening agen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid lebih bgs dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.


trial pack
sabun gluta collagen rm5 / pcs
sabun gluta kojic rm4 / pcs

untuk yg takut nak beli byk2 trus takut tak sesuai ke ape...boleh lah try yg kecik ni dulu,,insyaAllah ok ,sy pun pakai


Sabun Gluta Collagenn

RM20 /pcs..murah sgt berbanding pasarann ;)

GLUTATHIONE
Membantu/menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.
COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selesai dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih kencang Orkid Putih
Kelebihan:-
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


JIKA BERMINAT BOLEH ISI FORM DI ATAS..ATAU SMS 0137905304..CONFIRM PALINGMURAH AND TAK RUGI..SY DAH JADI TIDAK BOLEH BERENGGANG DENGAN SABUN NI... ;)



4 comments:

dayah said...

slm,kak trial colagen bpe t,msuk postge?

NORMA SULAIMAN said...

salam...harga sabun rm17..campur pos rm7. ;)jadi rm24

NORMA SULAIMAN said...

ohhh silap2 klau trial rm 5 + rm7 = rm12

Anonymous said...

salam..nk tanya apa beza sabun 2 layer n 3 layer tu?