ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, March 16, 2013

Tempahan inner neck labuh 21"-22"

update tempahan lagi pada malam sabtu yg damai ini ;)

kali ini dari again my return customer kak Hazalinawati..dari kedah
kakak yg comel ni tempah 5 helai inner labuh ...3 untuk dy dan lg dua lycra itu untuk kawan dy..

inner labuh cotton ni kalau ade yg tak suke labuh sgt..boleh adjust ikut suka jee..mcm zla buat ni..
lipat kat paras bahu mana yg dikehendaki..letak brooch yg comel kat tengah..

jadi mcm pakai selendang..mcm kot pun ade..mesti org tgok tertanya2 mcmane awak pakai tudung ni..hihihi  ^_^




terima kasih daun keladi ..esok2 lawat lg..klik la iklan nuffnang tu banyak2...boleh buat belanja kahwin sy..sedekah2

thats all for tonight..see u again ..Assalamualaikum..tak jawab dosa~

No comments: