ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, April 6, 2013

Tempahan 2013 entry 3 - syria scallop XL

Assalamualaikum

just a few update dari tempahan pelanggan, dari Noor Baayah..dia pertama melanggan dengan sya..tapi terima kasih percaya kerja sy dan dia tempah 10 pasang syria scallop ! ;)

terima kasih tak terhingga..
pada sy sgt berbaloi anda tempah..freshly made for u..tak mcm tudung org lain..

klau org tanya mane beli, anda cakap anda tempah..kan best kan?dpt tudung yg susah dpt..ape sy merepek ni hihi ^_^

ni sy buat pakai cotton yg terbaru tu..material sgt best..high quality..berbaloi bayar ;p
tak cuba tak tahu..lebih baik kte bayar untuk tudung yg kte pakai selalu smpai buruk pun xpe..
dari kte beli tudung yg kte tak nak pakai kemudian hari..kan kan? ^^ lgpun tudung labuh ni..bawa kemana2 pun xpe..simple but elegant..


yg ni jenis lycra semua..RM60 sy bg dua warna inner..
waa sgt berbaloi..insyaAllah selesa..



tempahan kali ni dari Rosliza..ni pun return customer sy..akak ni suke pakai syria scallop..

dulu pun dy tmpah syria scallop jugakk..thank u kak ;p




harga tempahan syria scallop XL adalah RM60 satu set..

sesiapa berminat tempah, bolehlah isi form di atas..sy akan reply ;)



No comments: