ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Sunday, December 22, 2013

syria scallop printed labuh

assalamualaikum..SYRIA SCALLOP LABUH PRINTED BRAND ADDNUR

STOK KAT BAWAH NI DAH SOLD OUT SAYANG SEMUA


saya cuma nak tunjuk syria scallop yg dah siap...yg customer sy dah beli


pada yg berminat, boleh pilih FABRIK dan msg sy , kata nak tempah syria scallop

whatsapp skali gambar kain yg nak ditempah..

kami x banyak ready stock sbb satu corak slalu ade satu je..

pada yg nak tengok gambar kain...sy jarang update BLOG..Boleh tengok kat FACEBOOK
ADDNUR SHOP

Kami banyak tempahan custommade.. ;)

insyaAllah selesa..

Kadang2 sy ade ready stock sy kan update situ ;p



..cam biasa.. siapa nak.hello hello sy..whatsapp 0137905304..diskaun pun ade kalau beli.banyak.. ;) whatsapp je sy..kte leh cite panjang   ",



















No comments: