ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Tuesday, August 18, 2015

Tempahan jubha lycra exclusive

hi Assalamualaikum

dah lama saya tak update blog ni,,sebab lebih aktif di instagram dan di facebook

kepada yg nak tengok instagram kami dan dapat update2 terbaru, boleh cari ADDNUR_SHOP di instagram 

ataupun facebook kami ADDNUR SHOP


today saya nak update tempahan2 yg sempat saya tgkpa gmbr..sebab kebnyakan nya kelam kabut dah lupe nak tengkap gambar tempahan customer hehe




BODY SIZE XL
LOOSE STYLE JUBAH
TANGAN KIMONO
Kain jenis MUSKEED..
 
 



Tempahan jubah dan anak nya 2 orang
bawa pergi jamuan raya, menang keluarga paling sedondon...hiihihi 
EMPIRE AND UMBRELLA CUT
KAIN JENIS MUSKEED CANTIK FLOWY BERAT


customer share gambar kenang kenangan,,.. ;) 


tempahan dari Azizah , set bersama anaknya, kain jenis muskeed bila buat jubah jadi flowy cantik ;)
kain ni berkualiti dan berat,(tak nipis yee...)
 


BAJU FOLDED DI PINGGANG
CUSTOMER REQUEST BUAT JUBAH BREASTFEED FRIENDLY
TANGAN HUJUNG BAHAGIAN CUFF NAK KETAT JADI KITE PASANG ZIP, SENANG NAK AMIK WUDUK






Ok tu saje nak update untuk harini,,,sejak mnjak ade baby mucuk ni, rasenye xsempat nak update, bila update2 mesti tak siap abis tulis, da tnggl berminggu2 pulak la baru nak tengok balik apa kte tulis....hehehe

No comments: