ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Saturday, October 21, 2017

SERVICE TUKAR AWNING, SCUBA YANG PALING RAMAI SUKA

ASSALAMUALAIKUM

saya membuka Service yang paling ramai cari2..
Tukar awning anda sekarang kepada baru!

Tudung lama jadi baru,boleh lamakan lagi jangkahayat sebuah tudung.xperlu beli tudung baru :-) :-)
buat pe nak beli tudung baru tapi anda xberapa suka pakai, lebih baik tukar awning tudung yg lama yg lebih tahan lama..

selalu customer kami suka kain soft awning seperti dalam gambar, kerana ia tegak kemas dan nampak seperti ade awning keras,
nak masuk mesin pun boelh, mak mak tak perlu risau dah kalau tercampak tudung kat mana2 takde la nak patah2 lagi kan?? kan ?

untuk sehelai tukat soft awning kami caj rm15,
alhamdulillah ramai yg beri feedback positif atas service kami, untuk testimoni boleh scroll bawah sikit.

Whatsapp no tertera di gambar.Whatsapp sahaja,no.call..:-) yg jauh pos pun boleh

Http://www.wasap.my/60137905304







TESTIMONI TUKAR AWNING

 

No comments: