ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, April 26, 2010

LYCRA SEMPOI CUN

Good evening ibuk ibuk bapak bapak makcik makcik pakcik dan pada sape2 yg baca blog eden yg tak seberapo ni..ehh ap merepek ni..arini kite sembang nogori yoo
so hari ini eden nak tnjuk kat ekau smuo gambo tudung eden lycra plain..ado macam2 kaler..boleh tempah boleh..tp eden tunjuk kaler pink ni jerla sebagai contoh..yg eden pakai ni saiz 'M'..maka saiz itu sesuailah untuk eden yg tak berapa nak tinggi..hehaheha
labuh tudung ni agak labuh menutup dada..sebab eden selesa begitu..eden tidaklah berapa seleso kalau tudung singkat..sesuai untuk sape2 yg citaraso yo samo ngan eden ;p jujur seikhlas hati kain tudong ni memanglah selesa buek poyi ko mano mano sajo ikut suko ekau..poyi pasar ko poyi kenduri kawen ko poyi kolas ko..mano2 ajo lah...


jadi tak cakap nogori?sebab eden bukan orang nogori..sajo yo try test.
.





 hot pink
lycra
RM30
available
 













hot pink lycra abstract

RM35
size M

SOLD OUT kak nik








gorgeous stripes printed
RM40
lycra

SOLD OUT

No comments: