ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Wednesday, April 21, 2010

BISKUT CHOC CHIP FOR SALE

hai salam semua..
for the new entry..we sell biscuit most like famous almost..(dijamin sedap dan rangup)insyaAllah kalau sape2 yg suka mkn biskut ala2 famous almost tu..rangup dy krup krap krup krap bunyi dy..haha
biskut ni sgtla menyihatkan..u know why?because of the contain and ingredient..meh sy explain kenapa biskut ni mahal kepada sape2 yg rase "mahalnyer biskut"..tp xderla mahal pun..sebab kami letak mcm2 kacang yg dalam biskut ni..berpatutan dgn harganya..bertuah kepada mereka yg minat dgn kacang...memang habis sekejap je..;p ITS A FULL LOADED of  nuts..biskut ni penuh dgn kerangupan kacang dan choc chip..barang yg kami guna pun memang banyak..
jom kita telek gambar biskut yg ada..


kami ada menyediakan biskut versi butter..memang sedap..memang rangup..(honestly my opinion..xtipu2 oh..);p kalau diorg makan xleh berhenti an..hahaha




YUMMY CHOCOLATE CHIP BISCUIT










p/s: i told u its a full loaded biscuit..sampai dah berat biskut menanggung berat..haha
    kalau tak percaya..boleh zoom in atau open thumbnail in new tab dan telek gambar biskut tu dekat2... ;p ada mcm famous almost x..








added ingredient :
1. ALMOND KNIB
2. SUNFLOWER SEED (cedap3..;p)
3. CHOCOLATE CHIP\






gambar bawah ni contoh 50 keping punya..



















kalau sape2 tinggal around gombak ataupun KL bolehlah COD..kalau nak delivery pun boleh,harga delivery boleh email sy..sy xberani nak hantar pakai pos takut hancur lak biskut..tp tengok yg kwn lain2 ade je pakai pos yer..
whos interested..may drop by an email to ziela_gurlz@yahoo.com.

No comments: