ORDER FORM - PLEASE FILL IN

Name:
Email Address:
Address
POscode
Hp NO.
Code/Item's Name
Quantity Item
Payment Method MAYBANK
CIMB
Delivery charge Pos laju (Semenanjung)RM7
Pos laju (Sabah srwk)RM10
I will settle my payment in: 12 hours
24 hours
The order will be cancel if i didnt pay after 24 hours Yes
Any Question?

Get your own free form like this one.

Monday, August 8, 2011

Available Syria Scallop labuh purple ^.^

colour ni sgt2 cantik..pasti tuan y memilikinya cantik jugak ^.^ apetah lg pakai di pagi hari raya..




dalam gmbr ni kelihatan agak gelap seperti dark grey - tp ia sebenarnya spt warna frame gambar atas ni..
dapat sekali dgn inner coton yg jalur2 kat atas ( sgt diminati corak jalur tu  ^.^ )

COLOUR : purple cantik 

ramai yg minta violet ungu,tp dah habis stok,,,tp purple ni lg cantik nampak exclusive.

PRICE : RM65
saiz : xl

ready stock   


saya sgt2 xsempat utk menyiapkan ready stock, sbb bila buat ready stock tp telah dibeli dgn cpt..T_T''
 jd mane ready stock sy buat sy akan trus masuk..warna2 yg baru,jd sape yg bertuah dptla warna yg terbaru tu ;p



No comments: